икономика 22 дек. 2023 2023-12-22 2023-12-22 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcStBIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3913add904d462854c4c048f0f31ef65d0789658/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20231220_104437.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Център за проектиране и изработване на кухни „Морато“ отвори врати в Бургас

Проектиране и изработване на кухненско обзавеждане вече предлага на своите клиенти магазин на фабрика „Морато“ в Бургас.

Това е първият търговски обект в града на утвърдената българска компания и е разположен на ул. „Цар Симеон“ 47. Такива вече има в различни градове от страната, както и в няколко държави от ЕС.

Клиентите могат да избират измежду хиляди възможни комбинации за материали и цветове във фирмената „библиотека“, докато дизайнерите доближат параметрите на проекта до желаната от тях кухня. Детайлите в самата библиотека надхвърлят милион.

Съдържателят на новия магазин Диян Желев също е производител на мебели и споделя, че при решението си да ръководи франчайз на фабрика за кухни „Морато“ е бил воден от това, че марката за кухненско обзавеждане покрива преди всичко неговите стандарти и изисквания за качество, а освен това отговаря и на очакванията на досегашните му клиенти. Нещо повече, продукцията следва наложените световни тенденции в момента.

Проектантите, дизайнерите и изпълнителите признават, че трудностите  при проектирането на обзавеждане за кухня възникват най-вече тогава, когато възложената поръчка се отнася до ограничени пространства в дом или офис.

Тогава влизат в употреба всевъзможни технически приспособления и детайли, които превръщат дори и най-труднодостъпния „мъртъв ъгъл“ в полезна част от кухнята.

Уплътняваме целия възможен обем от пространството, защото често работим по проекти за малки жилища, в които буквално трябва да предвидим място и за кухня, но и същевременно да спазим основните принципи при създаването на „работните зони“ в кухнята. Например, зона за съхранение, зона за миене, зона за подготовка на продуктите и т.н. За абсолютно всяка една част от процеса на използване на кухненското обзавеждане трябва да се предвиди съответното пространство. Чрез тези механизми предлагаме всички възможни решения – разказва Диян Желев.

Използваните материали при създаването на все отделен проект за кухня са различни видове „ПДЧ“-та, „МДФ“ иначе казано всички използвани в момент материали на световния пазар. Цветовите комбинации при някои от материалите варират до стотици хиляди, а при други гамите са ограничени до десетки.

Още преди официалното откриване на магазин „Морато“ в Бургас дизайнерите вече са започнали да работят по около тридесет възложени проекта за кухните на нетърпеливи клиенти.

Част от тях предварително са се запознали с характеристиките на материали, механизми и обкови от сайта на компанията или от страницата във Фейсбук, след което представят своите конкретни изисквания и идеи.

 

Екипът на бургаския офис ви очаква на ул. „Цар Симеон“ 47, за да ви консултира, да обсъди с вас очакванията ви, да проектират и да създадат кухнята за вашия дом. Можете да заявите вашите предпочитания и на специално създадената онлайн форма за бърза оферта в сайта на компанията.

„И нека клиентите ни знаят, че ако имат кухня от „Морато“ в своето жилище, е напълно възможно това да стане сърцето на дома им, където ще прекарват много часове от деня“ – приятелски предупреждава Диян Желев.

 

Коментари

икономика ...


Местни избори 2023 ...


политика ...