време за прогноза 04 фев. 2021 2021-02-04 2021-02-04 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcmR3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--28473b2691b7acb55ffa18d09576f099f1a8f99b/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/20210105_080628.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Там, където излитащите излитат през терминала на пристигащите...и други щуротии

Мдааа...на летище Варна организацията е впечатляваща. Преминахме с Първородния покрай терминал "Пристигащи" и затропахме към терминал "Излитащи", за да прочетем там, че входът за излитащите пътници е на терминал "Пристигащи". Оттам пък засилиха Джуниър към някаква съседна сграда от другата страна на паркинга, за да си прави бърз тест. Воистина си беше бърз, най-много десетина минути.
 
Аз докато чаках да излезе резултатът, а с него от сградата да излезе с документ в ръка моят наследник, потропвах нервно из ничията земя на паркинга.
Нийде се не видише ни една тоалетна, а пред терминала за "Пристигащи", откъдето всъщност влизаха "Излитащите", имаше ясно и четливо написал текст, който уведомяваше такива като мен, че вътре могат да влизат само пасажери.
Иначе казано, делото по спасяването на пикаещите е дело на самите пикаещи.
 
Ами, сега???
 
Може ли на дърти години да правя мискинлъци и да се разхождам на прибежки и припълзявания покрай спрените коли, че да намеря място, за да отида...както казваше БАй Ганьо "повънка"
Не може. То не е възпитано.
 
Джуинър най-сетне излезе, с резултат от теста, който удостоверява, че е здрав. Зарадвах се, поздравих го и тръгнахме пак към терминал "Пристигащи", където, както стана вече ясно, влизаха всички за терминал "Излитащи"
Вървим ,баща и син, ама аз потропвам в нервно хоро край него, защото до полета му има няма около 3 часа.
А тоалетна няма.
 
Накрая стана ясно, че не се търпи повече, прегърнах сина, пожелах му лек полет, простихме се и го оставих леко зачуден. Е , как да му обясня тия внезапни движение от "дайчево" и "пайдушко" хоро, чрез които тейко му пристъпя тъй бурно.
 
Пък ходи ми се до тоалетна, две не виждам.
 
Какви две, бе!!! Не две, дори половин тоалетна се не видеше където и да е било из летите "Варна".
 
Затуй с мръсна газ подкарах семейния лимузин към града, със свирене на гуми влетях на паркинга на първата бензиностанция, където любезно ме осведомиха, че WC-то не работи, защото нямало вода.
 
Скръцнах със зъби, излязох навън на паркинга и...
Срам не срам, намерих два бука и реших да съм тука.
 
Да се излагам тъй на дърти години, какво ми дойде на главата.
Пфу.
 
Ха, че то докато спасявах крачолите и нарушавах поне десет неписани закони на джентълмена, станало време за прогноза.
 
Днес ще е топло за февруари. Максимални температури до 14 градуса в БУргас и в региона.
 
Нека е хубав денят ви
 
автор: Красимир Калудов

Ако този текст ви харесва, ако искате да четете и други като него, подкрепете с малко дарение усилията на екипа ни да създава такива материали

Подкрепете ни със сума от:
Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...