различно 16 март 2019 2019-03-16 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdG8zIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--32c2fb212288503dd5205c78e8a0234677a14943/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_34102.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Кои са претендентките за титлата "Мисис Бургас 2019"? - Част 3

Остават броени дни до провеждането на престижния конкурс „Мисис Бургас” – 2019 г.

Тази година в бляскавата надпревара ще се включат 12 успели жени, които категорично доказват, че красотата, кариерата и семейните задължения могат да вървят ръка за ръка.

Церемонията ще се състои на 22 март от 19:30 ч. в Гранд хотел „Приморец”. Освен избора на журито, чрез интернет гласуване своя фаворитка ще избере и публиката. За да се запознаете по-добре с претендентките за титлата, „Бургаски репортер” направи кратки блиц интервюта с всяка от тях.

Представянето на част от другите претендентки за короната можете да видите ТУК и ТУК

Днес ви представяме третата тройка на участничките в конккурса:

Ирена Бадалова - 55 години

- Как и защо решихте да участвате в конкурса „Мисис Бургас”?
- Причината да участвам във формата е, че се чувствам удовлетворена и щастлива и сега желанието ми е да бъда вдъхновение за младите жени, които са решили да се реализират и да сбъднат мечтите си.

- С какво се надявате да впечатлите журито? Кои са най-силните ви страни?
- Не се мисля за красавица, но смятам, че добрата визия, добрите обноски и човешката доброта винаги помагат.

- Каква е Вашата професия?
- Строителен инженер съм. Започнах трудовата си кариера в Кметство Приморско и участвах в създаването на Община Приморско.Там бях държавен служител на длъжности: специалист, началник отдел ТСУ и строителство, глawen инженер. В отдела ми работеха около 100 души строителни работници, 4-ма технически ръководителя и няколко жени ТСУ. След това създадох собствено проектантско бюро. По мои проекти са изпълнени много от сградите на териториите на oбщините Приморско и Царево – жилищни сгради, хотели, търговски обекти. Участвам във фирма за строителен надзор и упражнявам надзор по част "конструкции". Наскоро завърших строителството на втората моя семейна сграда - хотел "Ашрам" в Приморско, с помощта на моята дъщеря, която е автор на повечето дизайнерски решения в обекта. Отдавна планирах този строеж, той е и наш дом. На брега на морето, на мястото на старата семейна къща, в която съм израстнала. Беше изтощително, но се справихме с дъщеря ми. Сега тя поема инициативите в хотелиерството. Удовлетворена съм от това, че реализирах професионалните и личните си планове.

- Според Вас по-трудно ли е на красивите жени да се реализират на професионалното поприще? Помага или пречи красотата?
- Като жена, която се е реализирала в предимно мъжка професия, ще кажа, че за нас жените е по-трудно да се наложим.Трябва да знаем повече и да работим повече от мъжете, за да ни признаят.Също и да съчетаваме това с грижите са дома и децата.

- Как си почивате? Имате ли хоби?
- Щастлива съм, че сбъднах и детските си мечти: да плувам като риба и да летя като птица. Дъщеря ми беше инициатор да запишем водолазен курс и курс по парашутизъм. Участвах в създаването на подводен параклис "Св.Николай" в акваторията на Приморско, за което бях номинирана от Община Приморско за "Инвеститор на годината". Оттам се зароди идеята за подводни ритуали. Излъчиха в национален ефир наш подводен ритуал. Създадох по този повод Сватбена агенция "Калипсо", с която изпълняваме изнесени морски ритуали. Към раздел хобита е и заниманието ми с подводен риболов. Капитан на плавателен съд съм от 12 г. и вече имам риболовна лодка. Във водолазното дело съм с ниво водолаз – спасител и професионална степен мастер по системата ПАДИ.

Елена Дросева - 48 години

- Как и защо решихте да участвате в конкурса „Мисис Бургас”?
- Взех участие в този конкурс заради моят син! Той ме записа без мое разрешение и ме уведоми чак когато организаторите трябваше да ми звъннат, за да не се учудвам! И така станах една от участничките, за което се радвам много и съм горда от това събитие, особенни ако то е с благотворителна цел.

- С какво се надявате да впечатлите журито? Кои са най-силните ви страни?
- Хората от журито са виждали хиляди красиви жени и си имат различни предпочитания. Няма как да ги впечатля със своето чувство за хумор и отговорност, поне два часа ще ми трябва за това.

- Каква е Вашата професия?
-
Работя от 10 години в сферата на недвижимите имоти и обожавам своята работа! Влизам в класациите за награди на продажби в България.

- Според Вас по-трудно ли е на красивите жени да се реализират на професионалното поприще? Помага или пречи красотата?
- На жените изобщо не им е трудно според мен да се реализират, по-важното е те да го желаят силно и най-вече да не се отказват при първите трудности! СМЕЛО НАПРЕД! Красотата нито пречи, нито помага, когато няма мозък! Най-много помага когато, си добронамерен и се държиш естествено с хората.Те усещат фалшивата усмивка, особено ако тя се появява на красивото лице.

- Как си почивате? Имате ли хоби?
Обичам да тренирам, интересувам се от мода, почивните дни гледам да съм сред природата с приятели и да се наслаждавам на уникално красиви места, които има в България.

Вероника Петрова – 38 години


- Как и защо решихте да участвате в конкурса „Мисис Бургас”?
-
Аз се чувствам успешна и красива жена. Много обичам Бургас и искам да стана поне за една година символ на града.

- С какво се надявате да впечатлите журито? Кои са най-силните ви страни?
- С чар, обаяние и женственост, отговорност, оптимизъм, дипломатичност.

- Каква е Вашата професия?
- Завършила съм „Икономика и мениджмънт” и съм бизнес-преводач с италиански език. В момента съм управител на фирма, която се занимава с услуги.

- Според Вас по-трудно ли е на красивите жени да се реализират на професионалното поприще? Помага или пречи красотата?
- Според мен реализация зависи само от желание да се развиваш, труд и личните качества. Красота никога не може да пречи, само помага!

- Как си почивате? Имате ли хоби?
- Прекарвам време с моето семейство. Много обичам да чета книги и йога. Освен всичко това помагам на животни в беда и това е моята кауза.

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...