време за прогноза 18 фев. 2019 2019-02-18 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdHhCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--490e4dfc3a6f5d3a774fae969799e3cb7fc5dbfd/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_33853.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Премиерът пробва да ни прекара през иглени уши, ама ние не сме камили, а магарета

Аааа, това ли било. Сега ми се изясни. Нещата затова се получават толкова трудно при нас, защото Великият ръководител ни прекарвал през иглени уши.

Мене, тебе, нея , всичките…едва едва ни прокарва.

То, хубаво се е заел с това богоугодно и народополезно дело, ама …се притеснявам, че е забравил точния цитат от Светото писание, а той гласи  „По-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Рая“

Въй…разклати се стабилността. Че то ако някой гад направи по-така свободен превод на словото му на Онзи, Чиято Глава Трима Папи Галили Са Я, току виж каже, че туй ще рече „ Значи ние можем и да минем през ушите на иглите, ама богати няма да влезем в Еврозоната“

Разбрахте ли защо сме най-бедни в Европейския съюз.

Ето на…прекръстих се!!! И вие го направете.

Трудно се преминава през иглени уши, вярно е. На всичко отгоре ние не сме камили, а инатливи магарета.

Преди две години дойде един кандидат за депутат в Бургас и каза, че у нас големите обществени поръчки се печелят само от няколко фирми. Останалите явно трябва да преминават през ушите на иглите.

Хайде да спрем с това мърморене, а? Само знаем да казваме, че е трудно

Има и лесни неща. Например може да си тъп като гъдулка, да нямаш завършено средно образование, но пък може да си част от изборната секционна комисия в града или в селото и баш на тебе да поверят преброяването на гласовете. Е, може да сгрешиш протоколите, защото не можеш да броиш и да четеш, ама какво толкоз. Човешко е да се греши. Така решиха едни умни хора.

Насам народе…

Какво се получава, когато дадеш неограничени възможности на тъпака? Отговор на този въпрос  дават леснодостъпният интернет и достъпните социални мрежи.

Прокарват ни през иглени уши.

Ами, да…затова на някой места по Черноморието не може да премине към плажа, защото там са построени бетонни частни комплекси.

Може и да преминете, ама трябва да прескочите оградата или да пропълзите под нея …нещо като иглени уши, нали.

Ние сме отчаяни хорица, които пробват, пробват вече толкоз години да минат през иглените уши, ама не ни се получава. Накрая проумяваме, че иглите все в задниците ни са забити и ах, как боли.

Е, ама то време за прогноза станало.

Днес ще бъде слънчево, тихо, топло, а максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат до 14 градуса.

Нека е хубав денят ви.

Автор: Красимир Калудов

на снимката - заключена желязна врата и ограда преди плажа на Аркутино, за да могат камилите да тренират преминаване през иглени уши

Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...