време за прогноза 13 юни 2018 2018-06-13 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb3ROIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0591487c14a33bf14c4266795c38182675cf33d6/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_31599.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Мъже със странни фризури решават съдбините на света

Преди два дни майсторът стилист Румен прокара машинката по личната ми плешивина Андромеда и с обиграни движения изработи за пореден път прическата ми, тип  „гола премиерска“

И докато косеше немилостиво оперението ми, си мислех, че е супер странно това, че световният мир е сложен на масата на преговорите между двама мъже с изключително покъртителни фризури. 

Ами, да…поставени един до друг мистър Тръмп и другарят Ким Чен Ун могат да накарат не един фризьор или коафьор да получи пристъп на внезапна паника с позиционирането на перчемите си.

Но нека оставим атовете да се ритат на моравата пред хотела в Сингапур, а ние да погледнем към земята на кравата Пенка.

Какво се случва тук? 

В първия случай министърът на труда подава оставка и премиерът я приема, а на другия ден му я връща и всичко си продължава по старому.

Да, да можеше да стане така и с онзи боен хеликоптер от родната армия. В един ден пада на земята и се разбива, а на другия ден излита все едно нищо не е станало. Само, че в този случай имаме ужасен и жесток край, а в първия случай с приетата и върната оставка имаме ужас без край.

Мир на душите на загиналите военни пилоти.

Но пък имаме стабилност.

В някакво село в Каталуня жените организирали референдум и почти с пълно единодушие тамошните хора гласували със „да“ за това дамите да могат да се печат по селския плаж и по тамошните басейни топлес, т.е по монокини.

Хм, изключително прогресивно селячество живее по ония земи, а? Чудя се коя част от селото е гласувала по-възторжено на референдума…мъжете или жените?

Само не знам как една такава жена по монокини би могла да изпее „Гърди ми с рози закичи“, но на кой му пука за някакви си рози в такива моменти.

Луди хора са тия в каталунското село. Нямат си друга работа, ами направили референдум за голите гърди. 

А в нашите села проблемите са съвсем други. В градовете също. .

Ето, на…от прокуратурата казаха, че кажи речи осем години от правителството са знаели за това, че в един зимен курорт тамошният концесионер използвал по-голяма концесионна територия от дадената му по договор.  И това нарушение  е било защитавано толкова време с голи гърди от някои хора.

Ама, дали ще се оголи целият този случай? Еее, такива срамотии обикновено остават скрити.

Затова ви предлагам да поговорим за безопасни теми, като например за времето.

Днес ще бъде слънчево ,топло и максималните температури в Бургас и в региона ще достигнат 27 градуса.

Нека е хубав денят ви.

 автор: Красимир Калудов
Коментари

време за прогноза ...


ориентири ...


пред олтара ...