различно 07 юли 2016 2016-07-07 2016-12-07

Burgas Reporter Ltd.

Четвъртък ще ни донесе слънце, топлина и ...малко пот

Слънчеви очила, слънцезащитен крем, шапка ...може и без едно перце, чадър и светли дрехи от по-тънки материи, някакъв аромат за тяло и друг за ...хм...крака ...общо взето  това ще ви е необходимо, за да се впишете в днешния ден.

Е, слънчевите очила...вярно е, че може и без тях. Е то, като се замисли човек, бабите и дядовците ни едва ли са си слагали на нивата слънцезащитен крем, така че може и без това.  Разбира се, дезодорантите и парфюмите са си чисти буржоазни предразсъдъци,  ето защо можете да се пуснете навън по-натурално...колкото до дрехите...ако така или иначе носите анцуг, би трябвало да ви е все едно каква е материята ,защото тя със 100% е изкуствена. 

Денят ви дава пълната възможност  да дишате с пълни гърди и да изпущате аромати с пълна пара. Ще бъде ден на безветрие. Топъл, слънчев  и с максимални темеператури от 29 градуса в Бургас и в региона.

Е, пожелавам ви хубав и ароматен летен ден. Аз все пак ще турна малко парфюмец за всеки случай, че днае ли човек срещу какви ухания може да се изправя в автобуса или на улицата. В един идеален свят общините щяха да пръскат не само срещу комари, но и срещу потни крака и потни подмишници.  
Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...