различно 26 дек. 2023 2023-12-26 2023-12-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjZBIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--37ed409bace6b71b0f8713687fdea2f4efb02f2b/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/IMG_1209.JPG

Burgas Reporter Ltd.

Кои са страните по света с най-много титли „Мис Свят“

Кои са най-красивите жени на света? Къде са най-красивите страни на света?

Логично е всеки един мъж да посочи своите сънароднички като най-достойните за статута „най-красиви“, но...

...но статистиката е неумолима и безпощадна или както се казва, „Срещу ръжен не се рита“.

Според анализите страните, където красавиците са в изобилие, би трябвало да са точно онези, които са излъчили носителките на титлата „Мис Свят“.

Е, тогава нека погледнем към статистическите данни.

Франция, Египет, Германия, Финландия, Бразилия, Бермуда, Гуам, Доминиканска република, Тринидад и Тобаго, Гърция, Израел, Нигерия, Турция, Ирландия, Чечня, Гибралтар, Филипини, Испания и Мексико до момента са излъчили по една носителка на титлата. Иначе казано всичките тези държави могат да претендират по време на спорове, че и те са дали нещо на света и че техните жени са най- големите красавици.

Разбира се, ще им се наложи да млъкнат, когато в споровете се включат представители на Нидерландия, Австралия, Аржентина, Австрия, Перу, Русия, Китай, Пуерто Рико и Полша. Въпросните страни до момента са излъчили по две носителки на титлата „Мис Свят“ и това им носи самочувствие и гордост.

Но ще им се наложи да смирят горвостта си в присъствието на жени от Швеция, САЩ, Исландия и Южна Африка, защото красавиците от тези държави са получавали по три пъти високото отличие.

Три пъти какво? Три титли ли казахте? Ха, ха, ха...-биха избухнали с смях от Великобритания и Ямайка, защото хубавиците от тези две страни са отнесли по родните си места по четири титли от конкурса за красота.

Но явно спорът за държавата с най-красиви жени ще остане нерешен, защото на първото място има две страни.

Красавиците от Индия и Венецуела притежават по шест титли и поне до момента дават основание на своите сънародници да са най-убедителни по време на безсмислените спорове по темата „Кои жени са най-красиви“

И всичко това без да включим в анализа носителките на титлата „Мис Вселена“...Последната носителка на това отличие беше от Никарауга и беше изумително хубава.

А до момента дори не сме споменали носителките на титлата Мис Бургас...

Истината е, че красотата е навсякъде. Само човек да има очи за нея.

Преди малко като вперих поглед и видях на терасата пълна кутия с "шилерови букли"...Ще питате какво общо има това с женската красота. Нищо общо няма. Просто това са сладкишите, които направи тъщата, а аз ги проверявам от време на време. Нали ви казвам. Красотата е навсякъде.

 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...