различно 18 авг. 2022 2022-08-18 2022-08-18 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaVY5IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--dfadfc91ba6206daa9eab45388d4dbb63e0a1a1f/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/kamizelki%20me%CC%A8skie.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Какъв мъжки елек да изберете за студените вечери? Ние проверяваме!

Няма нищо по-удобно и комфортно за по-студените вечери от мъжки елек. Независимо дали през пролетта и есента или през зимата, а понякога дори и през лятото, мъжкият елек е чудесна опция. Разбира се тук започва и чуденето какъв точно да изберете. Затова сме ви подготвили няколко идеи и препоръки и ще ви помогнем в избора.

Какъв мъжки елек да изберете според сезона?

Мъжкият елек е повече от задължителен за всеки гардероб. Той може да е приложим по всяко време на годината. Независимо дали за вечерна разходка в града или в планината, а дори и до морето, той е подходящ за всяка по-студена вечер. През лятото например често почивките са на море и понякога на планина, именно за повече прохладен бриз или приятна по-хладна вечер навън. Съответно един мъжки елек е достатъчна връхна дреха за вашето бягство и почивка. Той може да се носи закопчан или разкопчан и да е приложим в множество ситуации. За летния сезон ви порепоръчваме да изберете по-тънък елек, но отново непромокаем. Има чудесни опции, които са капитонирани и приличат на пухени като стил, но са доста тънки и реално ще ви дадат достатъчна топлина за летния сезон, като същевременно ще ви предпазят от дъжд и вятър.

За пролет и есен ви препоръчваме да подберете елек, който е малко по-широк и съответно може да се носи както върху блуза, така и над яке. Вариантите са доста, като можете да изберете по-тънък или по-дебел елек. Ще откриете пухени варианти, а както и по-тънки с много малка подплата. При всички случаи препоръчваме отново шушлякова материя за външната част, за да получавате и предпазване в дъждовни дни. За зимата това, което бихме ви препоръчали, е да подберете точен размер за вас или не по-широк. По този начин ще можете да го носите същевременно както върху пуловер, така и под зимно яке. Можете да разгледате разнообразни опции за всеки сезон в Bolf.

Какъв мъжки елек да изберете според стила ви на обличане?

Въпросът какъв мъжки елек е най-подходящ за вашия стил на обличане също създава доста чудене при избора на такъв. Да започнем от вариант на по-елегантен стил. Да кажем, че на работа ви се налага да ходите с по-официални панталони и обувки, както и с риза. Не е нужем строг костюм, но все пак стилът ви е доста официален. Тогава препоръчваме да изберете елек в класически цвят, като черно или кафяво и задължително в един цвят. Освен това е добре той да не е много широк, а по-скоро втален и елегантен. Така ще можете да го обличате под палто например при разходка след работа или просто по пътя към вкъщи. Освен това ще изглеждате по-елегантно в такъв модел.

Ако търсите елек за спортно-елегантен стил, изборът е огромен. Тук можете да заложите на по-ярък цвят за елека като жълто или червено и той да бъде чудесен акцент на вашия тоалет. Можете и например да изберете същия като цвета на обувките си и да се връзва много добре. Освен това можете да заложите и на шарени опции. Да кажем за дънки и едноцветна блуза и маратонки, защо не шарен елек за максимално интересен стил. За доста спортен стил бихме ви предложили по-широките модели, които чудесно пасват на различни дънки и спортни панталони и анцузи. Отново можете да подберете цвят според любимите във вашия гардероб.

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...