различно 08 март 2022 2022-03-08 2022-03-08 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbHg3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7a4f918dadbce9bbfb5957f3456114f1065c2057/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/IMG_0136.JPG

Burgas Reporter Ltd.

Топ десет на възглупавите подаръци за Осми март

През целия си живот ние мъжете успяваме да сътворим доста глупости. Но често при избора на подаръци за Осми март надскачаме дори и най-високите стандарти на личната си нелепост.

Е, нека днес да се опитаме да подредим в някаква импровизирана класация най-идиотските подаръци, които правим.

Десето място

Пасатор...защо пасатор?

Какво ще пасира любимата ви? Крем супа? Пюре? Вие със стомаха си ли мислите или със зад....? А задавате ли си въпроса колко тежи един пасатор, ако вбесената ви любима го запокити връз кухоглавието ви? / Изобщо всеки електроуред не е подходящ за подарък в този ден/

Девето място

Комплект тенджери на промоция???

Това е класическа идиотщина. Не, няма да бъде приета и одобрена никога, за нищо на света. Задавате ли си въпроса колко тежат и болят тенджерите, когато вбесената ви половинка ви замери с тях на Осми март. Изобщо, нищо на промоция не е препоръчително като подарък за Осми март.

Осмо място

Карамфили!!!

Тц, тежък дъх на социалистически мухъл лъха от този подарък за Осми март. Не става, не вдъхновява, не радва...никак даже.

Седмо място

Фикус!!!

Откажете се, тъпо е.

Шесто място

Книга???

Книгата е добър избор, но ако е някоя, написана от някое гуру в света на личностното развитие и израстване от типа на „Как да стана супер мацка за десет дни“ или „По-слаба за десет дни“, тогаз спукана ви е работата. Това е голяма обида.  Това е невероятно тъп подарък.И вие сте супер тъп.

Пето място

Портрет???

Портрет, ама не какъв да е...Настина има мъже, които подаряват за рождени дни своя портрет, същите биха направили същото и за Осми март. Ако се питате дали е възможно да има такъв идиот, да има ги.

Портрет на дамата може, но ваш НЕ!!!

Четвърто място

Ваучер за покупка в хранителен магазин???


Братко, сгазил си лука. Този ваучер е непростим грях. Изобщо всеки подарен ваучер за Осми март е тежък грях и ще гориш във вечния огън на нейното презрение

Трето място

Мебели!!!

Защо, бе??? Защо сътвори такава тъпота. Никога няма да ти простят този гаф. Никога. Сега ли трябваше да купуваш диван или холна масичка?

Второ място

Парфюм??? Ама, наливен!!!

Да, ясно е, че подаръкът е от сърце, но е заместител. Не става, не може, не бива. Особено на Осми март

Първо място

Покана за вечеря в кварталната кръчма???

Това,че кварталната кръчма е като твой втори роден дом, не означава, че и за нея е същото. Тук си се издънил отчайващо тежко и си сторил още един непростим грях...

Моля? Питате кои са десетте най-уместни и подходящи подаръци за Осми март?

Че аз откъде да знам. Аз съм специалист по неподходящите.

Честит Осми март.

Отивам да се редя за цветя...не, не ...карамфили никога.

А кои според вас са най-идиотските подаръци за Осми март?

автор: Красимир Калудов

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...