здраве 12 ян. 2022 2022-01-12 2022-01-12 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb0Y2IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d95a348b33c5917ccbb08ec38864e07dfb6ade59/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Новите тенденции в естетичната гинекология и урогинекологията

Израелският консултант в областта на урогинекологията и естетичната гинекология – д-р Ронен Голд проведе среща – семинар със свои колеги в Бургас.

По време на дискусиите бяха обсъдеуни новите клинични практики и иновации, свързани със специфичните нужди на жените, разпределени в различни възрастови групи.

Участниците в семинара се запознаха с медицинския аспект на гинекологичните, урологичните и тазовите проблеми при дамите, за които са приложими лазерните процедури както и други възможности за лечение свързани с неинвазивната лазерна медицина.

Тенденциите в днешно време показват, че неинвазивната лазерна се развива като ново направление и се превръща в алтенративен метод на лечение към  предлаганите процедури.

„Изключително съм щастлива от срещата ми с д-р Голд, от възможността за обмяната на опит и ноу-хау. Той е изключителен специалист с богат опит и дългогодишна практика. За мен и моите колеги беше удоволствие да се запознаем и да почерпим от неговия практически опит и знания.“  - сподели д-р Дарина Давидова, завеждащ гинеколог на клиника в Бургас.

Тя посочи като обнадеждаващ факт това, че иновативната технология AcuPulse Fem Touch помага за лечение на стрес-инконтиненция при жените и особено на тези в периода на менопаузата.

Новият подход дава избор на пациентите, които до момента са можели да разчитат основно на прием на медикаменти, гимнастика и физиотерапия или хирургична интервенция.

Лазерните процедури са възможност, която предлага на дамите съвременни и неинвазивни методи за лечение на този тип заболявания и са една нова ера в областта на съвременната гинекология.

 

Д-р Ронен Голд завършва медицинското си обучение в Еврейския университет в Йерусалим, а специализацията си – в Родилна болница по акушерство и гинекология Лис, Медицински център Тел Авив-Ихилов. Специализирал е урогиекология и рехабилитация на тазовото дъно и естетична пластична хирургия. Д-р Голд работи като старши лекар в отделението по урогинекология и е член на Израелското общество по акушерство и гинекология, член на Европейския колеж по естетична медицина и хирургия, Международната организация по урогинекология и Международното дружество по уринарна инконтиненция

 

Коментари

здраве ...


спорт ...


региони ...