различно 04 окт. 2019 2019-10-04 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBckJoIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--46fd510c08906c6aee13d7b2a0a5a069b957c71c/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_35821.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Една типично бургаска история

Здравей.

Аз съм Красимир Калудов

Сега сме ТИ и АЗ и си говорим за Бургас

Ще ти разкажа една история. Типично бургаска история.

Знаеш ли, през лятото ми се наложи да пътувам до Холандия.

Тръгнах със семейната лимузина към Варна, оставих колата на паркинг, излетях със самолет и кацнах в Хамбург в Германия, там с автомобил от летището се придвижих до автогарата, качих се на автобус до Грьонинген, Холандия, после с влак до Айндховен, след това със самолет до Варна и накрая моето триумфално турне завърши с пътуване пак с моя автомобил до Бургас.

Аз нямах избор и трябваше да измина този път, но замисли се, дали ако един инвеститор трябва да мине по този маршрут  до Бургас, щеше да го  направи?

Съмнявам се.

В момента Бургас е на картата на света, но само като географско понятие.

Ще отправя призив към теб да подкрепиш Константин Бачийски като кандидат за кмет на Община Бургас с бюлетина номер 32. И ще ти кажа защо.

Защото в неговия „План Бачийски“ има толкова много решения, които могат свържат нашия град със света.

С идеята си за създаване на „Фонд за стимулиране на полети“ той направи възможно това, от Бургас да излитат самолети до цял свят и да кацат самолети от цял свят. ЦЕЛОГОДИШНО!!!

Това гарантира движение на туристи, гости, инвеститори. Това е живот за нашия град.

С идеята си за превръщане на рухналото военно летище Равнец в Свободна безмитна зона с летище за карго полети Бачийски дава шанс на Бургас и региона да привлекат инвеститори от световна величина. Защото една такава зона ще бъда свързана с Пристанището и с морските пространства, с железопътното трасе, с магистралата, с Пътя на коприната, ще бъде свързана със света. Ще бъде, ако сме достатъчно упорити, да направим това. А може и да си караме по старому. И да си останем вързани...с вързани ръце.

И понеже сме  ТИ и АЗ и си говорим за Бургас, помисли малко и върху варианта дали не би могъл да подкрепиш и мен като кандидат за общински съветник с бюлетина номер 32 и преференциален номер 102.

Благодаря ти, че стигна чак дотук, до края на това послание.

И не забравяй, че...

купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...