различно 26 авг. 2019 2019-08-26 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzg0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--69afbacc1bacf1aed9133a9d3266f0f7a2175347/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_35499.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Дошъл ли е правилният момент да стартираме собствен бизнес?

Днес вашият счетоводен компас Ана Петрова,от счетоводна кантора "Корект Акаунт Консулт" ще ви покаже още една вярна посока, която трябва да следвате във вашия бизнес.

 Ако в момента стоите на бюрото си на работа или си почивате у дома, мечтаейки за собствен бизнес, това е правилната статия за вас.

Сигурно вече знаете, че стартирането на бизнес може да бъде смущаващ процес, който изисква много упорита работа. Но все пак тази идея не излиза от ума ви ден и нощ. Може би просто не сте доволни от настоящата си позиция? Може би винаги сте мечтали да отворите собствен магазин или консултантска фирма? Или може би просто се нуждаете от драстична промяна в живота си?

Независимо от сценария, „утре“ е само на ден разстояние, но „утре“ също може да бъде вечно. Очаква ви свят пълен с възможности, включително тези за невероятен успех или катастрофален провал. Дихотомията между тези две крайности води до нерешителност и мнителност към света на предприемачите. За съжаление никога няма идеално време за започване на бизнес. Без значение колко време чакате, никога няма да имате достатъчно опит, никога няма да имате достатъчно капитал и никога няма да достигнете нулев риск. Винаги има шанс вашият бизнес да се провали, но винаги има шанс и той да успее. Затова направете крачката още утре!

„Напуснах!“. Ето казахте го. Или го казахте само мислено? Какво ви спира? Най-вероятно милион неща: как ще плащате ипотечния кредит, с какво ще се издържате месечно? Сигурно си мислите „О, аз не съм богат, как да стартирам собствен бизнес?“. Но имате идея и сте сигурни, че е много добра, а как ще я осъществите като денят ви все още е зает?

Като за начало, захвърлете дългите бизнес планове. Стартирането на бизнес не е учебник, който да следваме. Ако беше така, всички щяхме да сме милионери. Осланяйте се на усета си, напишете на един лист най-важните въпроси, които отговарят на бизнес идеята ви, например:

-         Какъв е продуктът ви?

-         За какво се използва / какви проблеми решава?

-         Кои са целевите потребителски групи?

-         Какво е уникалното в продукта ви?

-         Как планирате да организирате дистрибуцията?

-         Кои са най-големите ви приходи и разходи?

След това се уверете, че всичко е легално, за да избегнете евентуални глоби при некоректно подадена информация. Корект Акаунт Консулт може да ви спести тези главоболия.

Ние сме специалисти в областта на данъчно-счетоводното консултиране и обслужване на физически и юридически лица. Индивидуалният ни подход на работа, комуникацията и обратната връзка, която поддържаме с клиентите, допринася за бързото и своевременно разрешаване на всички казуси.

Заявете своята консултация днес и дайте старт на вашата бизнес идея.

 

С пожелания за успехи

Ана Петрова

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...