политика 24 юли 2019 2019-07-24 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1U0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f55c884e93be3cfa6fe32a87569e827d86e24ab3/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_35226.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Учителят Христо Симеонов влезе в листата на ПП СЕК за общинските избори

Учителят по философия Христо Симеонов е първият ясен кандидат за общински съветник в листата на ПП СЕК на предстоящия местен вот в Бургас.

Уважаваният преподавател лично обяви намерението си да участва в общинските избори като част от гражданската квота в листата на партията.

През месец май Христо Симеонов предизвика изненада не само с участието си като независим кандидат в изборите за европейски парламент, но и с това, че с нестандартната си програма привлече повече гласове, отколкото някои парламентарно представени сили. Тогава за него гласуваха 3641 души.

Като основна причина да стане част от общинската листа на ПП СЕК той посочи личните си симпатии към зам. председателя Константин Бачийски,  който го е впечатлил най-вече със смелите си идеи и със своята отдаденост към обществено значими каузи.

Според Христо Симеонов човек, който с личните си усилия на общински съветник е успял да намали нивото на местни данъци и такси за бизнеса, да обедини различни парти и институции около идеята от Бургас и до Бургас да се провеждат целогодишни полети, заслужава уважение и подкрепа.

Учителят призна, че е влязъл в политиката най-вече заради предизвикателство към него от учениците му.

Той вече е споделил с някои от тях амбицията си да участва на местните избори и е получил одобрението им.

Като общински съветник Христо Симеонов гарантира, че ще гласува твърдо според личните си убеждения и принципи, че ще подкрепя всички полезни и важни предложения за Бургас и че не би позволил да бъде ограничаван от тесните рамки на партийната дисциплина.

Влизането на Христо Симеонов в нашата листа показва, че в ПП СЕК имаме амбицията да дадем възможност на бургазлии да бъдат представени в общинския съвет чрез чисти и почтени хора – коментира зам. председателят на партията Константин Бачийски.

Христо Симеонов е възпитаник на Московския държавен университет „Ломоносов“, притежава магистърска степен по икономика, специализирал е публично управление в Ротердамския университет. Има  27 години преподавателски стаж, бил е 9 години зам. директор на Английска езикова гимназия в Бургас, над 3500 негови ученици са успешно реализирани на различни позиции в България и света.

Подробности за кандидата можете да намерите тук

Коментари

политика ...


икономика ...


образование ...