различно 04 ян. 2019 2019-01-04 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcU0zIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--6c1d8a078b8fab7f3d531f5a0852a3a71d2df4a3/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_33473.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Първото новолуниe за 2019 г. идва с частично слънчево затъмнение

Първото новолуние за 2019 година ще бъде съчетано с частично слънчево затъмнение, което ще се случи на 6 януари от 03:28 часа за Бургас. 

Реално точно в този час Слънцето все още няма да се е издигнало над хоризонта и няма как да го наблюдаваме по нашите географски ширини. Явлението ще може да се наблюдава в североизточната територия на Азия и югозападната част на Аляска, както и от тези, които плават на север в Тихия океан. 

Но това,че няма как да го наблюдаваме, не означава, че затъмнението не се случва или няма как да ни повлияе. 

Според Астрологията при слънчево затъмнение се стартира заложена програма в живота на човека. За да ме разберете по-добре, можете да си го представите като стартов бутон, който ще се включи в деня на затъмнението и ще стартира заложената тема или програма в рождената ви карта. 

Естествено ефектът не е мигновен, не очаквайте в рамките на ден-два да разберете какво се е стартирало в живота ви. При всеки промяната е строго индивидуална, защото темите и сферите на влияние за всеки са различни.

Логично едни ще бъдат засегнати, а други не. За да разберете дали това събитие пряко ще ви засегне, трябва да погледнете рождената си карта. Затъмнението ще повлияе на онези, които имат планети или важни точки в началната си карта в градуса на частичното слънчево затъмнение, т.е. в 15 градуса на Козирог. В зависимост от това кои планети, домове и точки засяга, ще покаже каква програма ще се стартира персонално за всеки.

На печелившите ЧЕСТИТО и успех в урока, който ви предстои. И помнете: „винаги всичко накрая завършва добре. Ако не е приключило добре, това означава, че не е бил краят.” 

Възможно е  да започнете нещо ново, което да промени живота ви. Някои могат да срещнат човек, който ще стане важна част от живота им, други може да стартират нов проект или да се натоварят с още отговорности. Накрая всеки ще научи нещо важно и ще реши да предприеме промяната към нещо по-добро.

Но дори и за онези, които няма да са в епицентъра на събитието, това е подходящ момент за промяна. 

Моят съвет е в деня на затъмнението да не предприемате важни за вас действия. По-добре е в този ден добре обмислете вашите желания, а за действия… е и утре е ден! 

Понеже все пак е Новолуние можете да визуализирате бъдещите си планове или  професионалното си израстване, да си поставите цели, които желаете да следвате през годината. Това е подходящ момент за промяна. Затова не се страхувайте от желанията си, а се вслушайте в тях. Може би точно те ще ви тласнат към нещо по-голямо и по-добро. 

Сега е благоприятно време да се усъвършенствате – ако отдавна сте си мечтали да научите нов занаят, можете да предприемете действия, или ако искате да разширите социалния си кръг, започнете да общувате повече.

Приема се, че в тези моменти човек е по-отворен за нещо ново повече от всякога, затова бъдете по-уверени в себе си и своите възможности. Сега е моментът за нови начинания.

Ако отдавна желаете да прекъснете отношенията си с някого, точно на слънчевото затъмнение раздялата ще протече най-гладко и без последствия за вас. Ако желаете да се избавите от ваш вреден навик, моментът е подходящ, а резултатът ще е по-успешен. 

В този период не е желателно да се ангажирате с минали проблеми и недовършени дела, в които не откривате мир със себе си. Опитайте се в тази насока да бъдете по-сдържани. 

Сега е моментът да мечтаете и в никакъв случай не се колебайте да вдъхнете живот на вашите желания. 

Следващата фаза на светилата е Пълнолуние, което ще се случи на 21 януари. Тогава ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. А какво да очакваме тогава, ще разберем в следващата ни среща.

Щастлива и слънчева седмица от мен

Лично ваш астролог Николина Пейчева

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...