спорт 20 дек. 2018

Поморие награждава най-добрите си спортисти

По традиция в Поморие ще бъдат наградени най-добрите спортисти за годината.

Тържествената церемония ще се състои днес – 20 декември, от 18:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888”, при вход свободен.

За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат грациите от Ансамбъла по художествена гимнастика с треньор Рада Вражева и талантите от Клуб по спортни танци „Поморие“ с треньор Никола Абрашев. 

Специални гости на церемонията ще бъдат и танцьорите от Boriana Dance, които ще омагьосат зрителите с уникалното си светлинно шоу.

На церемонията ще бъдат раздадени призове в различни категории: „Поморийска гордост“, „Рицар на спорта“, „Треньор на годината“ и „Спортист на годината“. Ще бъде представена и каузата на олимпийската надежда Стефани Музакова. Тя е състезател по ветроходство в Общински младежки спортен клуб „Циклон“ – Поморие и благодарение на всичките си постижения до момента, Стефани е единственият поморийски спортист, който има реални шансове да събере необходимата квота за участие на олимпиадата в Токио през 2020 година. На специално поставена за целта видеостена ще бъдат излъчени поздрави от популярни личности, които подкрепят каузата – www.stefanimuzakova.com

Още от: спорт


Още от: образование


Още от: здраве