различно 10 дек. 2018 2018-12-10 2018-12-10 https://www.burgas-reporter.com/attachments/5b1617ebdfd12a243db86ee23f85e38e6bcbbb76/store/fit/600/400/4bab16192c0f94431b3c766dad2d8c08b833956d97e1d61969be3dfcde86/article_image

Burgas Reporter Ltd.

Nelita предава блясък на модно шоу в Бургас

Последните модни тенденции ще бъдат представени в Бургас от „Индермоделс Бургас“ и Love Fashion Studios. 

„Събитието не само дава заявка да се превърне в част от лайв стайла на града, но и упорито настоява да разчупи рамката, вдъхновявайки дамите да погледнат с други очи на родната красота, талант и неподправен чар”, споделят организаторите от „Индермоделс Бургас“

Сред бургаските красавици по време на модния форум ще се отличат не само професионални модели, но и професионалисти в различни сфери. Състезателка по спортни танци, спец по бойни изкуства, както и украинка, избрала за втора родина България, са част от момичетата, които ще представят моделите на модния бранд. Освен това топ хаус изпълнителката Nelita Live ще е част от изненадите на бляскавото събитие. 

Красивата певица ще представи моделите на стилиста Симона Костадинова. Дизайнерът е на пазара едва от четири години, но още със създаването си даде заявка, че това е бранд, в който жените бързо ще се влюбят и любовта им ще остане за цял живот. Марката се радва на над 80 хиляди последователи в социалните мрежи и клиенти от цяла Европа. Неслучайно мисията на Love Fashion Studios е да се обърне внимание на всяка дама, като подчертае нейната индивидуалност. 

Кулминацията на светското събитие ще бъдат изпълненията на  хаус вокалистът, композитор и текстописец Нели Вакъфова – NELITA Live. От пет години талантливата бургазлийка  пее в най-големите клубове по Черноморието и има колаборации с много диджеи, един от които е небезизвестният Таркан. Тя е  букер, хореограф, и инструктор в курсовете за модели към агенция “Интермоделс Бургас”. Печелила много конкурси, участвала е в ревюта и други събития и форуми в модните среди. Нели ще е отговорна и за хореографията на предстоящото ревю, което гарантира изпипване на детайла в най-малка подробност. 

„Блясъкът, красотата и уникалната атмосфера са гарантирани. Това няма да бъде  просто поредният ивент, а празник за сетивата, стила и доброто настроение”, обещават организаторите.

Модният спектакъл ще се състои на 19 декември от 22:30 часа в клуб „Дежавю“.различно ...


култура ...


ориентири ...