спорт 27 ноем. 2018

Близо 800 малки футболисти пристигат за турнир в Бургас

Почти 800 деца от 5 възрастови групи ще се включат в националния турнир "Футболни звезди на България" Сезон Зима 2018. 

Мащабното футболно събитие ще се проведе от четвъртък до неделя (29 ноември – 2 декември) под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов.

В надпреварата ще участват отбори на "Левски" София, "Ботев" Пловдив, "Черно Море" Варна, "Берое" Стара Загора, "Добруджа" Добрич, "Арда" Кърджали, " Хасково", "Димитровград", "Етър" Велико Търново, "Делфините" Варна, "Арес" София, "Тича" Варна, "Пловдив сити", "Суперстарс" Пловдив, "Кронос" Пловдив, "Шампионите" Варна, "Сините Камъни" Сливен. Отборите от Област Бургас са: "Карнобат", "Айтос" и "Атлетик" Несебър, а  бургаските представители в турнира са домакините от ДФК "Звездичка" и ФК "Звезденбург", както и "Нефтохимик 1962" и "Бургас спорт".

Този път турнира ще се проведе на 5 различни места в града:

-  Мачовете за децата родени през 2011 г. ще се играят в четвъртък на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров" , а в останалите дни от турнира в Спортна зала "Електра" в к-с. "Славейков"  улица." Янко Комитов" 16 А

- Мачовете за децата родени през 2010 г. ще се играят на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров".

- Мачовете за децата родени през 2009 г. ще се играят на „Звездичка Арена” в к-с "Славейков" до блок 165.

- Мачовете за децата родени през 2008 г. ще се играят на "Каменица Арена" в к-с. Зорница (зад Окръжна болница). Любезни домакини са "Бургас спорт".

- Мачовете за децата родени през 2007г. ще се играят на Спортния Комплекс "Изгрев". Любезни домакини са "Нефтохимик 1962".

Церемонията по награждаването на всички отбори ще се проведе  "Звездичка АРЕНА" в неделя в 13:00 часа.

 

 

 

 

 

Още от: спорт


Още от: образование


Още от: здраве