различно 27 ноем. 2018

Ето кои са последните три красавици в календара на "Inter Model's Burgas"

Вече са ясни и последните три модела, които ще намерят място на страниците на луксозния календар, издаден от "Inter Model's Burgas".

По този начин единствената модна агенция в Бургас ще отбележи своя 8-ми рожден ден. Календар ще получи всеки от гостите, поканени на бляскавото парти, което ще се състои на 19 декември в клуб "DEJA VU".

Сред лицата във фотосесията са певицата Лидия Стаматова, позната от реалити форматите "Гласът на България" и "Х фактор". Красавицата отскоро се развива като модел и успешно съчетава двете дейности. Тя ще бъде и един от гост-изпълнителите на вечерта.


Другият модел, поканен в проекта, е Неделина Маргенова. Тя работи като модел в агенцията от самото начало. Носителка е на титлата „Мис Черноморец” за 2015 г.

Третото момиче, което ще краси страница от календара, е Ралица Ненова. Тя е от новите лица на фирмата. Зеленооката хубавица също е носителка на приза „Мис Черноморец” и в момента е в трескава подготовка за големия финал на „Мис България”, който ще се проведе този петък в София.

Моделите в календара са облечени в тоалетите на модната марка "MIJEL" и с палтата на "PERA GROUP". Бляскавата им визия е подчертана от бижутата "SWAROVSKI". За прическите и грима са се погрижили Стела Кирилова от студио "Амбър" и Aрсена Андреева. Кадрите са заснети от фотографа Иван Славов и асистентите му Йордан Димов и Ангел Христов. Осветлението е осигурено от "Dynaphos".


Още от: различно


Още от: култура


Още от: ориентири