различно 20 ноем. 2018

Четири красавици ще представят Южното Черноморие на "Мис България 2018"

Четири момичета от Южното Черноморие ще участват на финала на националния конкурс „Мис България 2018”. 

Хубавиците пребориха конкуренцията в регионалните конкурси на Бургас, Созопол. Черноморец и Обзор. Това автоматично ги изпрати на големия финал.

 Ето кои ще са претендентките за короната:

Теодора Мудева – Кралица на Бургас 2018. Тя е на 17 години, възпитаничка на Английската гимназия, действащ танцьор по спортни танци от клуба на Добрина Паричкова.

 Ива Димитрова – Мис Созопол 2018. Високата 178 см красавица е на 19 години, завършила е Френската гимназия. Занимавала се е с художествена гимнастика, към момента иска да се развива като дизайнер. 

 Ралица Ненова – Мис Черноморец 2018. Хубавицата е на 18 години, учи в Руската гимназия в Бургас, занимава се професионално с народно пеене.

Джесика Гюмишева – Мис Обзор 2018. 19-годишната претендентка за короната е първа година студентка по право в Нов Български Университет. Тя  също се занимава със спортни танци.

Финалът на конкурса Мис България 2018 ще се проведе на 30 ноември 2018г в "Рейнбол плаза" – София. Общо 20 момичета от цялата страна ще се борят за победа в престижната надпревара.

Припомняме, че през последните три години бургазлийките Александрина Цветкова, Рени Радева и Йовита Георгиева печелят почетното второ място в конкурса.


Още от: различно


Още от: култура


Още от: ориентири