различно 15 ноем. 2018

Футболна съдийка, талант от "Фортисимо" и новата "Кралица на Бургас" ще красят моден календар

Станаха ясни още три от имената, които ще бъдат включени в луксозния календар на модна агенция "Интер Моделс - Бургас".

Сред тях са: най-красивата футболна съдийка в България, носителка на титлите вицемис България 2016, Кралица на Бургас 2016 и Miss International Bulgaria 2017 - Рени Радева; един от гласовете на "Фортисимо" - обаятелната Ина Мархолева; носителката на титлата "Кралица на Бургас 2018" - Теодора Мудева.

Календарът е по повод рождения ден на единствената в Бургас модна агенция. 

"Ние сме не просто първата модна агенция в Бургас, която презентира своя календар. Ние сме първата модна агенция, която издава толкова различен моден календар. Нашите визии са много нестандартни, екстравагантни и същевременно стилни и леко провокативни. Мисля, че това е и нещото, което ще ни открои от календарите, презентирани от наши колеги през годините”, казва Ваня Кирова-Маринова, представителката на агенция "Интер Моделс Бургас".

Впечатляващите кадри са дело на несебърския топ фотограф Иван Славов и на асистентите му Йордан Димов и Ангел Христов. Осветлението е предоставено от “Dynaphos”. За грима на моделите се е погрижила Арсена Андреева, а прическите са поверени на Стела Кирилова от "Студио Амбър".  Момичетата са облечени с рокли на асеновградския дизайнер Стоян Радичев.

Бляскавото парти за рождения ден на "Интер Моделс - Бургас" ще се състои на 19-ти декември в клуб „Geja vu”. Сред официалните гости на събитието ще бъдат модели от агенцията, звезди от родните шоу среди, представители на бизнеса.

Още от: различно


Още от: култура


Още от: ориентири