здраве 12 ноем. 2018

Медицински център III предлага услуги в спортната медицина

Медицински център III, бившата Трета поликлиника, намиращ се на бул. "Демокрация" предлага специфични услуги в областта на спортната медицина. 

Там се извършват задължителни начални, периодични и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт. 

Ето предлаганите услуги:

-Обхващане, картотекиране, създаване на медицински досиета на спортистите от всички спортни клубове, регистрирани на територията на община Бургас.

- Осигуряване на медицинска обезпеченост на всички спортни и обществени прояви, организирани и проведени на територията на общината.

- Издава необходимите документи, съгласно изискванията на Наредба 8 от 18.03.2005 г., за задължителни начални, периодични и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт.

- Осигурява на картотекираните състезатели при необходимост консултация с кардиолог, травматолог, невролог или специалист по физикална рехабилитационна медицина.

- Предоставя висококачествени физиотерапевтични и рехабилитационни процедури - електротерапия, магнитотерапия, ултразвукова терапия, светлолечение, лечение с УВЧ, ЛФК на картотекираните спортисти.

- По договор с Община Бургас предоставя десет допълнителни процедури /рехалилитация/ на деца, страдащи от ДЦП и Сколиоза.

За повече информация тел.: 056/ 99 40 87.

Още от: здраве


Още от: спорт


Още от: региони