спорт 10 ноем. 2018

Претендентите за първото място в Югоизточна „В“ група бият наред

Нефтохимик, Загорец, Черноморец, Созопол и Марица Пловдив продължават страховитата битка за първото място в Югоизточната „В“ група.

В поредния кръг бургаските „шейхове“ спечелиха гостуването си в Първомай срещу местния „Борислав“ с 2:1.

Със същия резултат пък Загорец победи в Нова Загора гостите си от Сокол Марково.

Марица постигна класическа победа с 3:0 в домакинството си срещу Карнобат и се реабилитира за изненадващата загуба в миналия кръг. Созопол продължи възхода си към върха с нова победа, този път с 1:0 като гост  на Миньор Раднево.

Черноморец 1919 показа, че ще гони всяка възможност да атакува първото място и доказателство за съхранените амбиции на „акулите“ беше победата им с 4:2 при гостуването им на Асеновец в Асеновград.

Гигант Съединение постигна икономична победа с 1:0 срещу Димитровград, Хасково сломи с 1:0 Атлетик Куклен, а Розова долина разочарова своите привърженици като изгуби с 2:3 битката в Казанлък срещу отбора на Свиленград.

Садово пък вкара само един гол на Левски Карлово, но той беше достатъчен за трите точки.

След изиграването на кръга на първото място е отборът на „Нефтохимик“ Бургас. На две точки след него е Созопол, на трета позиция е отборът на Марица Пловдив, а четвъртото място е за Загорец с четири точки по-малко от лидера, но и с мач по-малко.

Още от: спорт


Още от: образование


Още от: здраве