различно 08 ноем. 2018 2018-11-08 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcWxlIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ccfc55dc33312156a19c1a28c28e255d45aeccc1/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_32986.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Луксозен календар събира най-успелите модели на Бургас

Ценителите на модата и красотата в Бургас ще имат възможност да изпратят тази година с бляскаво парти.

Поводът е честването на рождения ден на единствената модна агенция в града „Интер Моделс Бургас“. 

Официални гости на събитието ще бъдат модели от агенцията, звезди от родните шоу среди, представители на бизнеса. 

Голямото парти ще се проведе в актуалния клуб „Dеjа vu”, намиращ се в центъра на Бургас. 

Всеки от присъстващите ще получи като подарък луксозен календар за следващата година.

„Впечатляващи, стилни, различни са кадрите, заснети в проекта. Естествено това няма как да не е така, когато зад обектива стои фотограф като Иван Славов. Младият несебърлия се откроява от своите колеги със своята креативност, авангардност и различната сетивност, която прави всеки негов кадър уникален. В проекта негови асистенти бяха Йордан Димов и Ангел Христов. а осветлението бе предоставено от “ Dynaphos”, коментират организаторите.

За грима на моделите се е погрижила Арсена Андреева, а прическите са дело на Стeла Кирилова от „STUDIO AMBAR“. 

„Много съм горда с успехите на моделите ни както в България, така и извън нея. Мисля че доказахме, че бургазлийки са едни от най-красивите жени в страната, а и не само. Тази година за първи път ще празнуваме своя рожден ден. Много се вълнувам, защото зад този рожден ден стоят 8 години много труд, много упоритост, но и много успехи. Смея да твърдя, че чрез работата си през годините показахме къде се намира Бургас в модната карта на България”, споделя представителката за Бургас на МА „Интер Моделс“, ивент мениджърът Ваня Кирова-Маринова. 

Засега организаторите разкриват официално името само на един от моделите, снимали се за календара – миналогодишната Кралица на Бургас и настояща вицемис България – Йовита Георгиева. 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...