различно 27 окт. 2018 2018-10-27 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaHhPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7bb4ff777446e1e9f29bf10e9a90ba093dae70fc/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_32886.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Подаръците, с които можете впечатлите вашия мъж или пък… да го вбесите

И тъй дошъл е денят преди деня. Демек датата преди рождения ден на вашия половин. Ами сега? Какво да му подарите, при условие че той си има всичко, демек вас. Да, ясно е, че вие сте жената на мечтите му, ударил е шестица от тотото с вас, но  човекът със сигурност ще се позарадва и на някакъв подарък. Затова я хвърлете едни поглед на този списък от потенциални възможности. Дами, не го правете, докато се гримирате, че да не си бръкнете в окото.

1.    Подарете му нещо в бутилка. Разбира се, бозата е интересна опция, но бутилка хубав коняк не е никак лоша идея. Водка, уиски, джин, ром или вино също е добро решение. Не, не…домашна ракия не се подарява, защото ще я отвори и ще я пие с приятели. После ще го боли глава. Странно е, но бира също не се подарява. Няма разумно обяснение, но е така. Писмо в бутилка??? Хм, звучи много сиропирано и захаросано. Зарежете.
2.    Възглавница!!! Защо не. И най-коравият пич обича да подремва, нали. Така поне ще има върху какво да облегне глава, докато вие шофирате или докато се гримирате или докато вие чистите, а той медитира на дивана в хола. Значи  възглавница за леглото в дома или за автомобила. 
3.    Кафеварка??? Кафемашина??? Може и джезве. Но добавете и пакет хубаво кафе…Цикорията и ръжта са абсолютно недопустими. А ако пие чай? Хм…импровизирайте с чайник, но запомнете, че чай в пакетчета пият само …хм…хора, които си нямат представа как се приготвя чай. Но това предложение е в сила само за мъже, които сами си приготвят кафето или чая.
4.    Вечната тишъртка. В сив цвят. Може и в бял. И черен става. Само че едноцветна, ей. Щампираните пеперудки и патенца са кофти избор. Ако мъжът ви притежава и шкембе, тогава щампите изглеждат още по-нелепи.
5.    Някъде горе споменахме кафето. Ами, забравихте ли чашата. Няма да сърба от пластмасова чашка за еднократна употреба я!!! И без това ЕС ще ги забранява. Затова се поразтършувайте за една хубава керамична чаша. Не е нужно да има мотивиращ текст или цитат на велик мислител. Достатъчно е нещо от типа на „Изсърбай ме“
6.    Що не му инсталирате една татуировка на бицепса? Или на трицепса? На бедрото? На задницата? На предницата? Подарете му посещение в тату студио, той ще си избере нещо.
7.    Карта за фитнес. Не, не…ловен или риболовен билет той сам ще си купи. Карта за фитнес е нещо друго. 
8.    Хубаво де…мъжът след физическо натоварване би трябвало да се освежи…преди това също. Ето го добрият, стар парфюм. Не одеколон или тоалетна вода, а парфюм. 
9.    За да стимулирате мозъчната кора, можете заедно да изиграете един шах. За по-умните обаче експертите препоръчват табла. Ето ви един подарък, подходящ за всеки мъж. Табла. Среден размер.
10.Тефтер и химикал. Скъп тефтер и скъп химикал. Защо ли? Ами, доста мъже харесват такива неща. Е, не колкото бирата и пържените картофи и мач по телевизията, но им се радват. 
11. Кожен колан. Не се стискайте. Нека кожата е естествена.
12. Карта за фитнес. И билет за мача на любимия отбор. Е, ако е фен на Реал Мадрид ще излезе скъпо, но…
13. Портфейл. Да има къде да си държи кредитните карти все пак. Или столевките. Нали с нещо трябва да се плати пътуването до Мадрид.
14. Ароматна свещ или ароматни пръчици. Какво пък. Не, не е лигаво. Ако му внушите, че с тях няма да има нужда да проветрява дома си, много ще им се зарадва. Ако още е ерген, идеята е всъщност да неутрализира аромата на забравените някъде зад дивана чорапи. Клин клин избива.
15. Слушалки за …за моментите, когато  бяга сутрин, пръхти във фитнеса или за да слуша музика, докато му крещите. 
16. Мини музикална уредба? Може и серенада пред спалнята с градския духов оркестър
17. Ами шапка? Плетена. Каскет? Бомбе също става. 
18. Обувки…мокасини, боти, ботуши…Нещо здраво и яко. Никога не е излишно.
19. Електрическа самобръсначка. Може и тример за тяло, защото днес доста мъже се плевят до кожа бетер голи охлюви.
20. Раница. Малка или голяма, няма значение. Винаги е нужна. А и така ще знае, че ей сега да рече и може да тръгне нанякъде и има в какво да си сложи чорапите и гащите
21.Гащи бе!!! Боксерки, слипове и прочие за подарък. Или вечната Амбър на подаръците за мъже. Чифт чорапи. Не, не и не. Мъжки прашки, нова е изключено.
22. Маратонки или футболни обувки или…баскетболни кецове, за да може милото да спортува с приятели.
23. Голяма кожена чанта за лаптоп. Може пък в нея да си държи инструментите и гаечните ключове.
24. Кожен калъф за таблет, но преди това вижте дали има таблет.
25. Кожена папка за документи. Да си държи там билетите за отдавна отминалия концерт на Айрън Мейдън. И акта за раждане и големия талон на автомобила. И стара рекламна брошура за теракот
26. Поставка за вино. За бутилка вино. Не за бъчва.
27. Чадър….хубав мъжки чадър. Сгъваемите модели са толкова…ами, те не стават за джентълмени и това си е. Къде се е чуло и видяло джентълмен да носи такива недъгави инженерни решения със себе си.
28. Кожени ръкавици. Черни или кафяви. Това е достатъчно. В една паралелна вселена мъжете може би носят червени, сини или зелени ръкавици, но в нашия свят всичко друго освен черен и кафяв цвят е идиотско.
29. Хубава книга, закъде без нея. Нещо на Тери Пратчет винаги е подходящо. 
30. Часовник…еее, как щяхме да го пропуснем. Не стенен, разбира се, а ръчен. 
31. Слънчеви очила. Ама хубави и качествени, а не улични ментета. За да изглежда стилно или за да крие сенките под очите от махмурлука след рождения ден.
 
Все нещо от изброеното става. Проверено е.

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...