различно 29 апр. 2012 2012-04-29 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWxPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0495d4a84c7292d0fe8d65852f67c3042c885c4d/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_3256.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Кога „Мамо, имам пиш” може да ви вгорчи живота

 Децата са едно от най-ярките доказателства, че Законът на Мърфи действа. Те винаги повръщат в момента, в който сте ги облекли за разходка, винаги падат или се окапват, когато носят нова дрешка, винаги чупят най-скъпите-и парично, и сантиментално, вещи и да, филията им не просто пада винаги с маслото надолу, а пада върху възможно най-новия ви килим. 

Друг задължителен елемент от този вид детски случки е ходенето до тоалетна по време на разходка. Докато в началото се радвате, че детето започва само да казва кога му се ходи и това приближава махането на омразния памперс, после ви призлява, когато чуете "Мамо, имам пиш!" Няма значение дали предвидливо сте накарали детето да се изпишка преди да излезете, то ще поиска да го стори отново. Дори само, за да не изостане от някое приятелче. Разбира се, твърде е вероятно това да се случи, тъкмо когато сте решили да си сложите малко по прилични обувки или дори пола. 

Къде е проблемът ли? Проблемът е, че е много трудно да заведете детето до тоалетна навън, просто защото в парковете тоалетни няма. Не може да накарате детето да се стиска до края на разходката, нито да се прибирате до вкъщи при всеки позив за ходене по нужда. Затова често навън изпадате в нелогичната за детето ситуация-вкъщи го учите да казва кога му се ходи до тоалетна и да сяда веднага на гърнето, а навън-да търпи. Единствената възможност е да използвате тоалетната на някое заведение. Част от тях обаче са химически. А в такова пространство може да влезете и изходите дете само, ако сте жената-каучук. Ако то въобще се съгласи да припари вътре при температурата и миризмата, която се разнася. В други тоалетни на заведения пък вие няма да го вкарате, защото предпочитате детето ви да е здраво, пък дори и напикано. 

Затова нагазвате смело в тревата, вдигате детето през коленете и заемате поза, при която долната част на тялото ви се вирва нагоре и поразително приличате на оса. Успокоението е, че според част от мъжете това е дори секси. През цялото време се молите на малчугана само да му пишка, защото иначе трябва да измислите и начин как да почистите после. А докато търсите място къде да се облекчи детето, разбирате, че не всички майки са били така съвестни като вас и е твърде вероятно после вкъщи да ви се наложи да миете и обувки. 

И така след няколко разходки разбирате, че вие си приличате със собствениците на домашни любимци. Също като тях трябва да имате пособия, с които да почиствате след вашето дете. Просто защото в някои отношения, в парковете за децата има условия като за кучета. С обич: Мама
Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...