здраве 22 авг. 2018 2018-08-22 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVZkIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9b01c7792881d96fd1a835726dc26853ee987d78/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_32257.jpg

Burgas Reporter Ltd.

"Флора Бургас" със зона за майки и бебета

Бургас ще бъде домакин на атрактивното изложение "Бебе Зона", предназначено за бременни жени и семейства с малки деца.

Събитието ще се състои в рамките на два дни – 15 и 16 септември, в Експозиционен център "Флора".

Целта на изложението е да помогне на семействата да направят правилния избор за здравето, безопасността и комфорта на своите деца.

Форумът ще премине в три модула – търговска част, медицинска информация и лекционна програма.

Търговската част ще предостави достъп на родителите до водещи световни и български производители и вносители на детски стоки и услуги. 

 Медицинската част ще запознае аудиторията на изложението с капацитета и възможностите на медицинските заведения, които предлагат здравни услуги за бременните жени и малките деца.

Част от "Бебе Зона" ще бъде и най-голямото бургаско училище за бременни "Мама знае най-добре". Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката.

Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози.

Всеки, който желае да се включи в лекционната част, ще може да се регистрира на имейл zona@mamaznae.bg и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите.

На 15 и 16 септември ще бъдат проведени и две томболи с големи награди, които за момента организаторите пазят в тайна. За да се регистрират за тях, посетителите на изложението ще трябва да попълнят регистрационна форма на място.

Събитието ще бъде съпътствано от благотворителната инициатива "От мама за мама". Целта е да се помогнат семейства в неравностойно положение с малки деца от Бургас.

Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи и др./. Условията за дарените стоки може да намерите тук: www.facebook.com/BebeZonaExpo.


 

Коментари

здраве ...


спорт ...


региони ...