спорт 07 дек. 2016 2016-12-07 2016-12-07

Burgas Reporter Ltd.

Детски градини участваха във футболна шампионска лига

Бургаските детски градини се включиха в оспорвана футболна надпревара в "Детската Шампионска лига".  Всеки от малките футболисти са възпитаници на ДФК "Звездичка".

Шампиони станаха от ОДЗ "Звънче", учебното заведение на чиято територия е най-големият спортен терен. Той бе изграден неотдавна с помощта и съдействието на футболната школа „Звездичка“.

Подгласници на шампионите станаха "Иглика", "Синчец Банево" и "Чайка", детски градини, които работят ревниво с ДФК "Звездичка" за силно и продуктивно футболно поколение.

Всички финалисти получиха златни медали, грамоти и купи. Поощрителни награди си заслужиха отборите, отпаднали в пресявките, които се проведоха през ноември.

Зала "Младост" беше препълнена, а адреналинът на финалите се вдигаше с няколкото "мексикански вълни". Съорганизатор на интригуващото състезание е Община Бургас.

"Удовлетворен съм от всичко. Няма да се оплакваме какво ни е коствало организацията, важното е крайния резултат и усмивките по лицата", каза Петър Алексиев, председател на бургаската школа. 

 

Коментари

спорт ...


образование ...


здраве ...