култура 30 авг. 2021 2021-08-30 2021-08-30 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcTE0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--28bd1b7f07344148ee617863d29d5ef9bb53e811/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/3.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Обичани звезди изправиха публиката на крака със "Смехът е разрешен"

Смях, музика и спорт… така само с три думи може да се опише най-новият мащабен проект на Продуцентска къща „Ажур пико”.

Продуцентът Кирил Кирилов избра Бургас, за да представи за първи път „Смехът е разрешен”. Националната премиера на спектакъла надмина всички очаквания и несъмнено ще остави траен топъл августовски спомен. Три поколения творци и спортисти се събраха на едно място, за да сътворят истински впечатляващо мега шоу.

На сцената на Летния театър излязоха обичаните актьори Виктор Калев, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Павел Иванов и Кирил Ефремов. С изпълненията си те показаха, защо заслужават да бъдат коронясани за крале на комедията.

Освен като актьор Кирил Ефремов влезе в ролята и на водещ. Негова сценична половинка беше не кой да е, а блестящата Аня Пенчева. Специално за премиерата и двамата бяха облечени в стилни тоалети, ушити специално за случая.

Смехът временно отстъпи място на музиката, когато пред зрителите излязоха обичаните Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Те предизвикаха истински фурор и накараха присъстващите да пеят заедно с тях някои от най-обичаните български хитове.

А когато на сцената се появиха олимпийските шампионки от Токио – неповторимите Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Камелия Стоилова, театърът изригна от аплодисменти и публиката стана на крака. Емоцията беше толкова силна, че мнозина не успяха да скрият сълзите си.

Магията продължи с гласовитата Нели Петкова и приказния танц на други три златни момичета – Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

През годините Кирил Кирилов си е спечелил репутацията на човек, който има нюх за успешни проекти. Поредното доказателство е именно спектакълът „Смехът е разрешен”.  С чувство за хумор бихме добавили, че приятелството също „е разрешено”, тъй като първата спирка на шоуто беше в Бургас не само заради неповторимата публика, но и заради  дългогодишното сътрудничество между продуцента и усмихнатата Маруся Русева от културна организация „Арт ателие”

И ако любопитството ви вече е провокирано, а жаждата за смях, музика и спорт се е засилила, тогава  елате на 31 август във Варна или на 1 септември в Пловдив, където мега спектакълът ще продължи да забавлява!

 

Коментари

култура ...


региони ...


различно ...