dev.says |> hello(:world) 03 фев. 2020 2020-02-03 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbk0vIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7cd18b8a330d13fdd18c7fa6aa509858e9f3f8e1/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_36865.jpg

Burgas Reporter Ltd.

„Арт Ателие” "черпи" с промоционални билети за хитова комедия

Бургазлии и гости на града ще имат възможност отбележат Деня на любовта и виното, като си подарят и незабравима порция смях с комедията „Тя, той и още двама-трима”.

Гаранция за това дават цяла плеяда звезди, която ще излязат на сцената – Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев.

Пиесата ще се играе на 14 февруари, от 19:00 ч. в зала ДНА. Постановката на Богдан Петканин гостува в Бургас по покана на културна организация „Арт Ателие”.

Празникът за управителката Маруся Русева е троен, тъй като наред със Св. Валентин и Трифон Зарезан, тя отбелязва и 9 години от началото на своята дейност. Тържествен е денят и за всички любители на театъра в града, защото благодарение именно на „Арт Ателие” много от любимите актьори на България избраха Бургас за своя „спирка”.

И тъй като традицията повелява рожденикът да почерпи, Маруся Русева е подготвила изненада – жест към всички, които искат да станат част от нейния празник. От днес – 3 февруари, до 7 февруари (включително) всеки, който си вземе билет за постановката, ще може да го закупи на промоционална цена.

„Правя този жест, защото публиката за мен е важна. Всеки един човек, който идва в залата, ми е важен. Всичко, което върша, е с мисъл за хората от Бургас и региона, които обичат театъра”, коментира Маруся Русева.

И допълва, че пътят, който е извървяло нейното „Арт Ателие” е интересен – понякога труден, понякога лесен, но със сигурност незаменим.

„Научих , че когато човек влага сърцето и душата си в това което прави, в повечето случаи му се получава . Имало е и неуспехи, разбира се, но приемам това, като нещо, което пази равновесието. Пожелавам си все повече хора да идват в залите, защото театърът ги вади от ежедневието и им дава емоция, която не може да се сравни с нищо друго. Понякога театърът  променя съдби!”, категорична е Маруся.

А всеки, който е решил да се посмее с последната постановка, поканена от „Арт Ателие”, може да се подготви за пет театрални миниатюри, пет различни разказа за любовта през погледа на жената.

Пиесата „Тя, той и още двама-трима” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

Коментари

dev.says |> hello(:world) ...


Минута за размисъл ...


Евроизбори 2019 ...