региони 17 ноем. 2018

Все повече подкрепят подписката срещу концесията на плаж "Поморие - Изток"

Поморийци продължават да събират подписи срещу обявената от Министерството на туризма концесия на плаж „Поморие - Изток”. 

Жителите на черноморския град не са съгласни с решението, според което концесионната територия обхваща и част от ул. „Крайбрежна”. Поради тази причина хората, живеещи на тази улица инициираха подписка. Кметът Иван Алексиев също ги подкрепи, като положи и своя подпис в защита на правата им.

Въпреки сезираните институции и подадените жалби, конкурсът не беше спрян. Това накара много поморийци да потърсят кмета с въпрос как да се присъединят към подписката.

„Не мога да остана безразличен към желанията на моите съграждани. Затова обявявам, че всеки който иска да изрази позицията си, подписвайки се в подкрепа на желанието на Общината да се пребори със сторената несправедливост при определяне границите на улица „Крайбрежна”, ще може да го направи.”, каза кметът Алексиев.

Подписката е на разположение на всички желаещи да се подпишат, намира се в Центъра за административно обслужване на Община Поморие.

Всеки желаещ ще може да вземе бланка за разпространението ѝ и на други места в града.

Още от: региони


Още от: здраве


Още от: култура