култура 11 юли 2018

Безплатен транспорт за благотворителните събития в помощ на Надежда Огойска

Общинският превозвач "Бургасбус" се включва в кампанията "Живот за Надежда!", като ще осигури транспорт на желаещите да присъстват на благотворителните събития, организирани в помощ на младата жена.

Спектакълът "Абсурдни времена", по стиховете на Маргарита Петкова и Добромир Банев, ще се проведе на 13 юли (петък) от 20:00 часа в Амауа Beach, Крайморие.  

За целта в 19:00 часа от спирката на НХК ще има наличен транспорт за квартал "Крайморие", като превозното средство ще потегли от Aмaya Beach в обратна посока, към центъра на града, точно в полунощ. 

Желаещите да ползват извънредната услуга ще трябва предварително да заявят това на тел. 0893882251.

Същата вечер ще бъде и премиерата на книгата "Абсурдни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ!".

В инициативата за събиране на средства за онкологичното заболяване на дъщерята на Маргарита Петкова - Надежда Огойска, се включи и "лилавият цвят" на българската арт-сцена - Ирина Флорин. Талантливата певица е направила специална селекция от песни, с която ще зарадва публиката на Aмaya Beach.

Вратите на Амауа Beach в деня на арт събитието ще бъдат отворени от 18.30 часа. Докато артистите репетират в церемониалната зала на комплекса, клиентите на заведението ще имат възможността да се включват в благотворителната кауза "Живот за Надежда!", като се сдобият на място с книгата  "Абсурдни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ", албума на Ирина Флорин "Кадифена жена", както и с албума на Нона Йотова - "Преоткриване".

Средства ще бъдат събирани от:

- Продажбата на стихосбирката "Абсурдни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ!" - 13 лв.;

- Вход за спектакъла - 10 лв.;

-Албум "Копринена жена" на Ирина Флорин - 10 лв.

- Албум "Преоктриване" на Нона Йотова - 10 лв.

Още от: култура


Още от: региони


Още от: различно