култура 13 март 2018

Китаристи отново се събират край морето за Burgas Jam

Второто издание на музикалния фестивала Burgas Jam отново ще събере най-добрите професионални китаристи, както и много любители на струнния инструмент. 

 Тази година събитието ще се проведе на 7 юли, като мястото остава същото - откритото пространство между Морска гара и Магазия 1 в зоната за обществен достъп на Пристанище- Бургас.

Новото в програмата ще бъде drum battle. Публиката ще може да се наслади на невероятен коктейл от изпълнения на китари и ударни инструменти. 

На сцената един след друг ще се излизат соло изпълнители, които ще свирят музика от всички китарни жанрове - рок, метъл, блус, алтърнатив...  Вечерта и този път ще завърши с масово изпълнение на популярен рок химн, който ще се пази в тайна до последния момент. В него може да се включи всеки от публиката. Посетителите, които дойдат със своя китара, отново ще имат възможност да влязат безплатно и да засвирят от място финалното парче.

Организаторите обещават в новото издание на Burgas Jam да има повече пунктове за бира и храна, за да не се губи време в чакане по опашки.

Още от: култура


Още от: региони


Още от: различно