13 окт. 2012 2012-10-13 2016-12-24

Burgas Reporter Ltd.

Звездария

[caption id="attachment_10676" align="alignleft" width="300" caption="В българския шоубизнес има повече звезди отколкото на небето"][/caption] Ако се интересувате от астрология и по-специално от звезди, бих ви препоръчала да разгледате една специална звездна карта – картата на България. Първо, тук няма да намерите името на всяка отделна звезда, а само регионалното съзвездие, в което тя попада. И второ, звездите в тази галактика не са статични, а се намират в процес на непрекъснато движение.Специфична характеристика на българските звезди е, че те излъчват особено сияние в 24 часа от денонощието. Най-голямото съзвездие в галактика „България“ се нарича София. В София, както и в останалите съзвездия има 2 типа звезди. Първият тип се предвижват с помощта на конски сили – доста скъпо струващи при това. Тяхното сияние най-често се отразява върху звездите от втория тип като радиация. Това се дължи на факта, че те са по-големи. Могат да съществуват и извън картата на България, въпреки че най-често извън нея, трудно биха били разпознати като звезди. В 90% от случаите, те са по-скоро звезден прашец за останалите галактики. Те се отличават със специфични маниери, които са модел за подражание на бъдещите звезди. Втория звезден тип се движи с помощта на крайници или на конски сили, познати под името градски транспорт. Тяхното излъчване не е радиационно, въпреки че симулират подобно. Поведението на малките звезди е измамно, често пъти идеята е да оставят впечатление на небесни тела, чиято галактика се върти само и единствено около тях. Положението с регионалните съзвездия е същото, каквото е и в централното, но трябва да се вземе предвид, че звездите от тип №1 се срещат най-често в София. В България, рядко, но все пак срещани са и друг тип небесни тела. Те обаче не попадат под внимание нито в тази статия, нито в картата на България. Ако сте от тези незабележими останки, прочетете внимателно следващите редове: Как се става звезда от известно съзвездие в „България“?
  1. Ако сте от женски пол, изхвърлете всички прилични дрехи. Визията ви трябва да ухае на евтина плът.
  2. Ако сте мъже и послушате съвет №1, най-вероятно ще бъдете високо изстрелян в дебрите на музикалната индустрия. Възможни прозвища за вас могат да бъдат имена на континенти или на цветя, а защо не и на наука за подреждане на цветя.
  3. Влезте в най-близкото заведение и демонстрирайте завидни умения на буре за спирт – колкото повече, толкова повече.
  4. Ако името ви се свързва със спорт – една перука и няколко гюбеци ще свършат идеална работа.
  5. Ако ли не, бъдете оригинални – дайте мобилното си устройство на добър приятел и започнете да вършите първото, което ви хрумне. Внимание! Не забравяйте да предупредите приятелите си, да заснемат извършените от вас действия.
  6. Качете шедьовърът си в интернет.
  7. Снимайте порно.
  8. Качете го в интернет.
  9. Бъдете естествени – няма нужда да извършвате дейности, които ви карат да вървите срещу природата си. Изхвърлете книгите и доброто поведение през прозореца. За по-сигурно, заедно с тях изхвърлете и малкото мозък, който ви се намира под ръка.
  10. След като подробно сте следвали инструкциите от списъка, мога да ви кажа само „Welcome to Bulgaria and have a nice stare!“
 автор: Пламена Джигова И вие можете да бъдете автор в рубриката "Хайд парк". Напишете, пратете и приковете вниманието на публиката Коментари