Предсрочни парламентарни избори 2021 18 юни 2021 2021-06-18 2021-06-18 https://www.burgas-reporter.comhttps://www.burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZ2wyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5c6f0e53a0015a45c16427798836e30ceffa27e3/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/D.Boichev%20GERB%203.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Димитър Бойчев: Направеното от нас за хората се вижда

Димитър Бойчев е областен лидер на ПП ГЕРБ в Бургаска област. Заедно с колегите си от листата с кандидати за депутати той ще разполага с по-малко от месец, за да поиска и да спечели доверието на избирателите. Г-н Бойчев обаче посочва като безспорно предимство за кампанията това, че за добро или лошо направеното през изминалите години за хората се вижда от всички.

Отново се изправяте пред хората, за да поискате доверието им…С какво заставате пред тях? С направеното до момента? С ненаправеното или с онова, което предлагате да се случи?

Ние винаги сме се възприемали като представители на Бургаска област. Говорим за това, което сме направили през последните десет години. Направено е за хората и може да се види, да се пипне. Това е повод за самочувствие, с което излизаме в тази кампания. Естествено, има приоритети и обекти, които трябва да бъдат изпълнени през следващите четири години. Стъпваме на направеното, излизаме с него пред хората и им казваме „Поехме ангажименти пред вас, отнасяме се отговорно към ангажиментите си и ги изпълняваме“. Разбира се, има и какво да направим още.

Когато някой започва работа по изпълнението на ангажимент, би трябвало да очаква риск от това да бъде критикуван. Как приемате критиките? Вслушвате ли се в тях?

Има една стара приказка. „Който не работи, той не греши“. Няма безгрешни хора. Който не е работил, само той не е грешил. Безспорно е обаче, че това, което е било създадено за хората, остава и се вижда. Това е източник на нашето самочувствие.

Тази предизборна кампания достига изключително високи нива на враждебност и ожесточение между участниците в нея. Мислите ли, на фона на всичките скандали и изострени сблъсъци хората ще могат да чуят вашите послания?

Вижте, тази кампания е малко по-различна от кампанията преди около два месеца. Сега вече можем да се срещаме очи в очи с хората. Вече споменах това ,че имаме самочувствие от направеното за хората. Категорично ще наблегнем на много повече срещи с хората от региона. Няма да влезем в компроматната кампания. Единственото, за което говорим по време на нашите срещи, е това, което сме направили, както и онова, което ще направим през следващите четири години.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Предсрочни парламентарни избори 2021 ...


Парламентарни избори 2021 ...


ИНИЦИАТОРИТЕ ...